Lastenkirppis Pikkukarhu


Lastenkirppis Pikkukarhun myyntipaikan vuokraus

1. VUOKRAHINNAT: 23 €/viikko (6 myyntipäivää) tai 88 €/4 viikkoa (24 myyntipäivää). Paikkamaksu maksetaan tullessa ja aina uuden myyntijakson alkaessa.

2. Lastenkirppis Pikkukarhulla on oma osasto äitiysvaatteille, johon voit viedä omalla paikkanumerollasi varustettuja äitiysvaatteita. Osasto on tarkoitettu vain äitiysvaatemallistojen vaatteille, muut vaatteet poistetaan osastolta.

3. Hinnoittele tuotteet valmiiksi kotona, kun olet sopinut myyntipaikan numeron. Kirpputorilla on myynnissä painettuja pahvisia ja tarrahintalappuja. Voit myös tulostaa hintalappuarkin suoraan sivun alalaidan linkeistä tai käyttää itse tekemiäsi hintalappuja.

Hinnoittelussa voit käyttää 5 alanumeroa, alanumerot 1, 2, 3, 4 ja 5. Esimerkiksi myyntipaikassa 33 voi käyttää hinnoittelussa numeroja 33, 33/2, 33/3, 33/4 ja 33/5. Kassasta saa tilityksen erittelyn siitä, mitä kullaksin alanumerolla on myyty. Esimerkiksi äitiysvaatteet kannattaa hinnoitella alanumeroa käyttäen.

Itsetehdyn hintalapun täyttöohje: Lapun oikeaan yläkulmaan selvästi myyntipaikan numero. Numeron alapuolelle Täytyy olla tietoa myytävästä tuotteesta, mm. vaatteen koko, mahdollinen vedenpitävyys tai jos tuote on rikki. Laita alimmaiseksi hinta, kiinnitä laput esim. maalarinteipilla kiinteille pinnoille ja nuppineuloilla vaatteisiin.

Emme myy tuotteita, joissa hintalapussa olevaa hintaa on korjattu! Hintaa alennettaessa on tehtävä uusi hintalappu tai voi käyttää myyntipaikkaan kiinnitettävää "Kaikki tuotteet - 50 %" -lappua.

4. Meillä on käytössä tuoteturvavalvonta. Halutessasi turvata tuotteesi voit pyytää hälyttimiä kassalta.

5. Lattiat ja käytävät on pidettävä tyhjinä, jotta pystymme pitämään ne siistinä! Myyntipaikkasi siisteydestä vastaat itse.

6. Kaikki tuotteet rahastetaan kassalla.

7. Tilitys tehdään kerran viikossa tai viimeisenä myyntipäivänä, viimeistään tunti ennen sulkemista. Tuolloin saat kassatositteen, josta selviää myytyjen tuotteiden kappale- ja euromäärä.

8. Lastenkirppis Pikkukarhu ei vastaa mahdollisesti kadonneista tuotteista.

9. Paikka tulee tyhjentää sovittuna päivänä puoli tuntia ennen sulkemista. Jos joudumme tyhjentämään myyntipaikkasi, veloitamme siitä 10 €.

Tilassamme on tallentava kameravalvonta, varkaustapaukset ilmoitamme aina poliisille!